Konsulentarbejde

Som børnestress konsulenter kommer vi ud til institutioner, skoler, familier og andre der har brug for råd og vejledning i relation til børn der udviser stress symptomer.
Flere og flere børn viser desværre tegn på mistrivsel, så som mavepine, hovedpine, dårlig søvn, øget konflikniveau, uopmærksomhed, glemsomhed, tristhed, modløshed mm. Mange gange skal årdagen findes i den påvirkning stresshormoner har på barnekroppen og barnehjernen.

Afsættet i vores konsulent arbejde findes i en naturvidenskabelig tilgang til krop og sind. Fokus er på hvad der sker i hjernen og i nervesystemet når kroppen har været udsat for stress over længere tid, hvilke konsekvenser det har og hvilke muligheder der er for at ændre dette, specielt rettet mod hvad bevægelse og berøring kan gøre for at berolige barnekroppen.

Institutioner og skoler
Et konsulent besøg kan indebære en præsentation af hvad stress gør ved barnekroppen, hvorledes stresshormoner kan være ødelæggende for læring og leg og hvad man som institution og skole kan gøre.
Det kan også være konsulent arbejde om konkrete børn, grupper eller klasser der er særligt udfordrede.


Familier
Vi møder mange børn og familier i min praksis, der er meget bekymrede, urolige og udmattede efter lange perioder med højt stress niveau - både hos børn og voksne.
Som konsulent kommer vi ud og hjælper med at afklare hvad der stresser - både børn og voksne - vi kommer med løsningsmuligheder og sammen finder vi et godt tempo for familien.
Der er ingen simple løsninger, og ingen færdig syede produkter - det handler om at finde det som jeres familie er udfordret af og det der er jeres løsningsmulighed,

Kontakt

Skriv på soehestemad@gmail.com
Pernille Thomsen og Charlotte Bjerregaard  | soehestemad@gmail.com